Wij organiseren niet alleen cursussen met een open inschrijving waar u als individu aan deel kunt nemen, desgewenst verzorgen wij tevens inhouse opleidingen die worden afgestemd op uw specifieke wensen. 

Bevalt ons cursusaanbod u, maar wilt u een programma toegesneden op de personen werkzaam in uw organisatie? Of mist u een onderwerp in ons cursusaanbod waaraan u graag aandacht besteed zou zien? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij verzorgen inhouse cursussen die naadloos aansluiten op het niveau en de leerbehoeften van uw medewerkers. Zowel in-house als op een inspirerende locatie naar keuze. Praktische toepasbaarheid staat bij inhouse opleidingen centraal. Om het praktijkgerichte aspect te waarborgen, nemen we uitdagingen uit uw eigen organisatie op in het programma. De onderwerpen en het cursusmateriaal kunnen geheel op de praktijk van uw organisatie worden toegesneden.

Interesse? U kunt telefonisch contact opnemen via 020 - 89 50 562 of per e-mail via info@faillissements-fraude.nl. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.