Voormalig kantoorgenoten: advocaat stuurde valse facturen en loog over vermogende vader

Voormalig advocaat Frank Vermeer, hij werd december 2016 aangehouden door de FIOD op verdenking van faillissementsfraude, deed tegenover zijn kantoorgenoten van OMVR Advocaten in Harderwijk voorkomen dat hij de zoon was van een ‘vermogende ondernemer met een algemene naamsbekendheid’. Ook knoeide hij volgens de oud-kantoorgenoten met valse facturen die hij buiten kantoor om incasseerde.

Dit valt te lezen in een tuchtrechtuitspraak van 23 juli. De Raad van Discipline in het ressort Arnhem-Leeuwarden beslist daarin dat de deken nader onderzoek kan verrichten naar Vermeer, omdat die ermee instemt dat hij zich ‘voorlopig niet op het tableau laat inschrijven’. 

Lees verder:

 

 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF