Vacature Advocaat-medewerk(st)er herstructurering, litigation en civiele fraudeaanpak

Wegens de sterk groeiende praktijk is Recoup advocaten op zoek naar een ambitieuze en talentvolle advocaat-medewerk(st)er, bij voorkeur woonachtig in omgeving Utrecht.

Recoup advocaten is een nichekantoor gevestigd in het centrum van Utrecht gespecialiseerd in herstructurering, litigation en civiele fraudeaanpak. Het kantoor heeft bijzondere expertise in het terughalen van weggesluisde activa samen met justitie, FIOD en belastingdienst. Recoup draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de aanpak van fraude; waaronder Fraudespreekuur en het Kennisplatform Faillissementsfraude. Recoup bedient grote klanten en wordt als fraude-expert door de rechtbank als civiele advocaat, curator of tijdelijke bestuurder ingeschakeld in complexe fraude-gerelateerde zaken met internationale aspecten.

Korte lijnen, snel schakelen en samenwerken op hoog juridisch niveau staan voorop. Er heerst een informele sfeer en er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Tevens biedt Recoup een aantrekkelijk perspectief op een partnerplaats, dat niet gebaseerd is op de in de advocatuur gebruikelijke acquisitie criteria, maar veeleer op criteria die zien op juridisch niveau, mate van zelfstandigheid en bijdrage aan het profiel en projecten van het kantoor.
 

Functieprofiel

Je hebt relevante werkervaring en specifieke kennis van het insolventierecht, affiniteit met het strafrecht en ervaring met procederen in de (internationale) ondernemingsrechtelijke praktijk. Niet het aantal jaren ervaring, maar veeleer de kwaliteit en ambitie staan voorop. Je wilt verder in deze niche specialiseren en bijdrage leveren aan de meer maatschappelijke aspecten van de integrale aanpak van faillissementsfraude. Je bent beschikbaar voor een full-time functie, 4-daagse (of flexibele) werkweek is bespreekbaar, mits de flexibiliteit wederzijds is.

Recoup biedt: 

  • de gelegenheid om je verder te specialiseren op het snijvlak (internationale) civiel- en strafrecht;
  • de ruimte en middelen om de niche praktijk van Recoup gezamenlijk uit te bouwen en daarbij eigen accenten aan te brengen;
  • verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar ook kantoorgenoten om mee samen te werken en op terug te vallen;
  • een plaats in een team van ambitieuze en enthousiaste advocaten met voldoende doorgroeimogelijkheden en interessante perspectieven.


Het kantoor is modern, mooi gelegen en goed bereikbaar met een eigen parkeervoorziening voor zowel medewerkers als cliënten. De werksfeer is informeel.
 

Informatie/Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur je korte brief met uitgebreid cv naar mr. Rick van Erk via jbouwman@recoup.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF