Lancering International Expert Centre Bankruptcy Fraud (IBF)

Na het succes in Nederland, maakt Kennisplatform Faillissementsfraude de stap naar het internationale domein met het International Expert Centre Bankruptcy Fraud (IBF) dat op woensdag 5 april 2017 is gelanceerd.

Evenals de Nederlandse poot, heeft IBF tot doel de verschillende stakeholders bij faillissementsfraude bij elkaar te brengen. Dat gebeurt enerzijds op internationaal niveau door het organiseren van internationale congressen en een jaarlijkse Engelstalige Internationale verdiepingscursus faillissementsfraude van enkele dagen. Anderzijds wordt het opzetten van landelijke IBF Communities gefaciliteerd.

Internationaal opererende legal professionals die zich bezighouden met faillissementsfraude worden aangemoedigd om lid te worden van IBF. Het voordeel van een lidmaatschap is dat u door de nieuwsbrief op de hoogte blijft van de actuele ontwikkelingen op het gebied van de internationale aspecten van faillissementsfraude. Daarnaast kunt u (kosteloos) deelnemen aan de lokale netwerkbijeenkomsten waar inzichten, kennis en vaardigheden onderling uitgewisseld worden. Tevens ontvangt u korting op de cursussen en congressen van IBF. 

 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF