Leestip: Faillissementsfraude

Faillissementsfraude beschrijft uitgebreid hoe een fraudeur te werk gaat en hoe dat ontdekt en onderzocht kan worden. Vervolgens wordt voor het faillissementsrecht, fiscaalrecht, civielrecht en strafrecht de regels toegelicht om faillissementsfraude aan te pakken, ondersteund met analyses van honderden uitspraken. Met dit handboek is de curator, de forensisch accountant en de financieel rechercheur in staat om de meest complexe fraude te doorgronden en te bestrijden.

Faillissementsfraude maakt deel uit van de Serie fraude en integriteit. Deze serie gaat per deelgebied uitgebreid in op de vraag hoe fraude kan worden onderzocht en aangepakt. Het juridische deel wordt telkens via meerdere rechtsgebieden in kaart gebracht, om een zo volledigheid mogelijk aanpak mogelijk te maken.

Praktische informatie

  • Auteur: M.H.G. Scharenborg
  • Aantal pagina's: 207
  • Verschijningsdatum: 21-05-2016
  • Uitgever Mijn managementboek | 1e druk, 2016
  • EAN: 9789463185080
  • prijs: €24,50

 

Klik hier om het boek te bestellen via Jongbloed.

 

 

 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF